Trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt adepta supelor, dar aceasta supa crema chiar mi-a placut si cu siguranta o sa repet aceasta retata.
Ingrediente
70 grame linte rosie fiarta (din 50 gr nefiarta mi-a iesit 140 gr)
115 grame legume mexicane fierte
10 ml de ulei, aprox o lingurita mica rasa
20 grame telina fiarta
sare, piper, boia dulce, tarhon
suc de lamaie
Am fiert lintea 15 min, si legumele mexicane impreuna cu o bucata de telina aproximativ 35 de minute
Le-am pus in blender cu o lingurita de ulei, condimentele, sucul de lamaie si 2 linguri din apa in care au fiert legumele.
Pofta buna!
Mi-a iesit o portie de 250 grame, 240kcal (pentru toata portia)-10 gr proteine, 10 gr de lipide si 30 gr de carbohidrati.
With love, Lu`
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu